Over mij

Hallo ouders

Mijn naam is Miriam Tijssen, ik ben gastouder sinds 2013 en woon samen met mijn partner Mark en onze 2 kinderen Job van 19 jaar en dochter Iris van 16 jaar oud.

Ik vind het heerlijk om met kinderen bezig te zijn in verschillende leeftijden, iedere fase van een kind is vind ik bijzonder en leerzaam. Zo leren kinderen heel veel van elkaar, op een speciale manier, dit vind ik erg leuk om te mogen begeleiden. Ik vang kinderen op vanaf 0 jaar tot dat ze de basisschool verlaten.


Ik bied het vroeg voorschoolse educatieprogramma (VVE) Kiki: kansen in kinderen. Dit is een methode waarin elke maand een nieuw thema aan bod komt hierin pas ik activiteiten op aan en wordt de woordenschat vergroot. Ik vind het belangrijk dat kinderen op een plezierige manier dingen leren, elk op hun eigen tempo en niveau.

Ook vind ik structuur en een dagritme belangrijk zodat kinderen weten waar ze aan toe zijn.


Ben je op zoek naar huiselijke opvang waar je kind de aandacht krijgt die het verdient? Of wil je persoonlijk kennis maken, neem dan gerust contact op via het contactformulier, een e-mail of telefonisch.